Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt ved kjøp over 1000 kr

Black Friday

28.11.2020

Black Friday

❤Året 2020 har vært litt spesielt, for de aller fleste av oss pga. dette viruset som fortsatt herjer. Derfor valgte vi i Drøbak sentrum i år å sette opp julebelysning og lage julestemning litt ekstra tidlig enn det som har vært vanlig forhenværende år. I tillegg har vi oppfordret alle til å starte julehandelen litt tidligere, da tanken på alle som skal ut samtidig i desember på julegavejakt ikke er helt forenlig med den situasjonen vi befinner oss i omdagen. Store menneskemengder er noe vi skal forsøke å unngå.

Vi nærmer oss den første søndagen i advent, og hos oss har det allerede gått med en hel del meter med julepapir – for folk har vært flinke - mange har starter julehandelen ekstra tidlig i år – tatt ansvar og gjort sitt beste. For vi begynner å bli lei. Lei dette viruset som mer eller mindre har tatt over hele hverdagen og livet til de fleste av oss. Derfor gjør vi alle et godt stykke innsats for å bidra til å begrense smitten. Hos Johanna❤Arne tilbyr vi TRYGG HANDEL; https://www.facebook.com/JohannaogArne/posts/400032718100939


Også kommer Black Friday.

Black Friday, eller svartfredag, den årlig handledagen som finner sted dagen etter Thanksgiving i USA, som er en av flere amerikanske tradisjonene som vi har adoptert her til lands. Fenomenet kom hit i 2010 og har siden den gang vært et omdiskutert tema der bl.a. mange mener at det til tider har «gått over alle støvleskaft» og for enkelte gått «på helsa løs» i iver etter å gjøre et «kupp».

I likhet med mange andre, har vi hos Johanna og Arne ikke valgt å ta del i denne Svarte Dagen. Vi deltok ikke i fjor, heller ikke i år – vi kommer heller ikke til å markere denne dagen i fremtiden, det kan du som kunde være helt sikker på. Og det er det flere grunner til.

For det første så mener vi at det er rett og slett mye «lureri» i forbindelse med denne dagen. Hvert år blir det bevist gang på gang aktører som «fikser og trikser» med prisene, og dette vil ikke vi være en del av. At en vare blir satt opp i pris i kort tid før Black Friday, for så å bli satt ned til «ellevill pris» og ofte dyrere enn det som i utgangspunktet var veiledende pris, er Ikke greit! Dette er rett og slett lureri, og lureri, det liker vi ikke.

Hos oss vil vi at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at den varen du kjøpte uken før, eller dagen før Black Friday ikke kommer på «ellevill, knallgul pris». Vi ønsker at du som vår kunde skal føle deg trygg på at vi gjør vår aller beste for å tilby de beste varene, til god kvalitet, til riktig pris hele året igjennom. Vi ønsker ikke å måtte «lokke» med nedprisede varer for at du skal ta turen innom oss. Vi ønsker at du skal komme til oss fordi du føler deg trygg på at hos oss blir du ivaretatt på den beste måten uansett om du skal kjøpe et par sokker, julegaver til alle 8 barnebarna eller bare ønsker å ta en titt og en prat.


Flere av våre samarbeidspartnere (leverandører) har ikke noe ønske om at deres varer dumpes på en slik dag som Black Friday. Dette har bl.a. med merkevarebygging å gjøre og prisdumping i tide og u-tide vil bidra til å vanne ut merkevaren. Flere av de store kjedene kjøper inn store partier av varer til sterkt reduserte priser, og kan selge de videre på salg, og samtidig tjene gode penger. De av oss som driver små, nisjebutikker uten kjedetilknytning har ikke den samme muligheten. Skal vi selge med store rabatter, sier det seg selv at det blir lite fortjeneste igjen, og da forsvinner vi en etter en. Da blir det kroken på døra og tomme lokaler i bybildet og tilslutt en spøkelsesby. Er det det vi vil ha?


❤Vi ønsker dere alle en riktig god første adventshelg❤ Og for julegavetips! Ta gjerne en titt innom våre nyheter https://www.johannaogarne.no/nyheter.php


Hos Johanna❤Arne

01.11.2020

Velkommen inn til Johanna❤Arne


Fredag den 1. November 2019 åpnet Johanna og Arne Barneklær, midt i hjertet av Drøbak -  i Torggata 2, i det over 200 år gamle, fredede huset rett ved torget. Her er vi i godt selskap med flere andre hyggelige nisjebutikker på alle kanter. Og er det en av de faktorene som er med på å gjøre Drøbak så unikt – er det er de små genuine, kjede-uavhengige butikkene med hver sin personlige atmosfære. Dette er ikke noe man opplever hvor som helst, trehusidyll, smale gater, småbyharmoni….men dette kan vi komme tilbake til ved en senere anledning.


Vi fikk en god start og føler at vi ble meget godt mottatt av lokalmiljøet og våre fremtidige (og nåværende) kunder, og ikke bare lokalt, men også av nærliggende byer, tettsteder og andre steder som ikke er fullt så nærliggende. Ja, for en av de (og ikke så rent få) betraktninger vi har gjort oss gjennom dette året, er hvor mange som kommer fra de utroligste steder – kun for å besøke oss her i Drøbak. Det er så hyggelig. Og de besøkende synes det er hyggelig – det sier de rett ut. Så mange koselige tilbakemeldinger, gode ord og hyggelige samtaler, og ikke bare med de vi kjenner, men med de vi kjenner litt, de vi ikke kjenner så godt, de vi ikke kjenner i det hele tatt, de vi vil komme til å bli kjent med, og mange vi aldri kommer til å kjenne. Men, fellesnevneren her, er at det er alltid like trivelig, og det setter vi stor pris på - faktisk en bidragsyter til det vi kan kalle for god livskvalitet og energi-påfyll i en «merkelig tid». I mangel på et bedre beskrivende uttrykk om den utfordrende situasjonen som nå har blitt vår hverdag.


For det viste seg at vårt første driftsår skulle bli utfordrende med mye arbeid til alle døgnets tider (dóg som forventet), men dette "Corona-madness" som poppet opp hardt og brutalt, og som vi alle fortsatt slåss med, hadde vi ikke tatt høyde for. Hvem hadde vel det? Men – Corona til tross, det har vært et år som har gått over all forventning. Vi klarte å doble omsetningen opp imot års-budsjettet, og likviditeten er god. Det er vi veldig fornøyd med! 

Vi har til dags dato kommet oss godt igjennom denne «nye hverdagen» og satser videre. Vi har peilet ut kursen, satser på medvind og setter stø kurs fremover imot lysere tider (for de kommer – det kan bare ta litt tid ser de ut til..), og i mellomtiden skal vi gjøre det vi kan ( og det er ikke så rent lite)  for å kunne tilby et lekkert utvalg av baby- og barneklær med tilbehør. For det er det vårt hjerte banker for; nydelige kvaliteter og personlig service i koselige omgivelser.


I dag, Søndag 1. november, har vi hatt åpent hver eneste dag (inkludert søndager) siden åpningsdagen (unntatt 29 november, 25 og 26 desember, 1 januar og 17.mai ) og det kommer vi til å fortsette med.


I dag har vi 1 års dag, men vi har allerede feiret i flere dager, og kommer nok til å holde feiringen i gang noen dager til. Moro med bursdag!  

På vår Instagram-konto og på vår Facebook-side har vi fyrt løs med konkurranser daglig. Ta deg en tur innom og hiv deg med – mange flotte gaver å vinne, og i nettbutikken har vi flere gode tilbud https://www.johannaogarne.no/salg.php


Vi fått inn mange, fine nyheter https://www.johannaogarne.no/nyheter.php  og i år anbefaler vi å starte julehandelen litt tidligere enn vi (de fleste av oss) pleier.

Velkommen til en hyggelig handel !


Velkommen inn til Johanna❤Arne